Anna Ballester Eixarch neix el 1964 a Badalona. Des de fa anys, viu i treballa al Masnou.

És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, especialitat de pintura.

Al llarg del seus estudis a la universitat, va obtenir diferents premis i beques, com ara: Adquisició d’obra pel fons de la col·lecció de la Universitat de Barcelona, beca del Reial Cercle Artístic Sant Lluch, beca de Paisatge del Paular de Segòvia per la Universitat Complutense de Madrid i el Premi de Pintura també de la Universitat Complutense de Madrid.

Igualment, li han estat atorgats altres premis com la Beca de pintura Daniel Vázquez Díaz, de la Diputació Provincial de Huelva, o el premi de Pintura de la Diputació d’Alacant.

Ha fet exposicions col·lectives i individuals, destaquen: Sala El Refugi de Badalona, Sala Niu Toc de Barcelona, Galeria Emilio Navarro de Madrid, Galeria Nolde de Navacerrada (Madrid), Tinglado 4-1 d’Alacant, Galeria Rius de Moncofa (Castelló) o Sala Les Torres de Sant Miquel de Morella (Castelló), entre d’altres.

En els darrers anys el seu treball s’ha centrat més en la docència i en la creació col·lectiva. El seu compromís personal i social la porta a entrellaçar dues disciplines que l’apassionen, l’art i l’educació.

És professora de dibuix a l’Institut Maremar del Masnou on dedica la seva experiència a activar l’educació com a eina pedagògica de transformació. En aquest sentit, ha impulsat projectes d’innovació educativa d’Educació Ambiental i Sostenibilitat, de Cultura de Pau i Solidaritat, o de Patrimoni Cultural. Sempre des d’una vessant artística.

Ha estat durant dos anys membre del Consell Municipal del Patrimoni Cultural del Masnou.

És membre també, de l’Associació UNESCO del Masnou amb la que hi col·labora des dels seus inicis.